Referencer

Mød nogle af vores kunder og læs hvordan vi samarbejder.

Som en fleksibel kollega

ditapotek fik anbefalet Salling Bogføring, og direktør Carl Lynge valgte, at vi skulle ordne løn, moms og regnskaber hos dem 1-2 gange om ugen.

”Det er utrolig fleksibelt, at vi kan aftale fra uge til uge, hvilke dage Salling Bogførings medarbejder skal komme her. Vi har også kontakt, når hun ikke sidder her, f.eks. hvis jeg har nogle spørgsmål. Hun indgår som en helt naturlig del af vores virksomhed og deltager i morgenkaffe og frokost sammen med os andre. Vi opfatter hende faktisk som en kollega”.

www.ditapotek.dk

Vejledning om barselsregler og nyt lønsystem

En medarbejder hos reklamebureauet Ad Hoc House skulle på barsel, så direktør Carsten Bo Madsen henvendte sig til Salling Bogføring for at få hjælp til at indberette alting korrekt.

”Salling Bogføring gav en super vejledning om love og paragraffer og hjalp med at indberette til SKAT og kommunen. I en anden forbindelse rådgav de os til at skifte lønsystem, fordi det kunne gøres langt billigere, og de hjalp os med det praktiske i at skifte. Vi er i det hele taget meget trygge ved at bruge Salling Bogføring”.

www.adhochouse.dk

Bogføring hos os - med én kontaktperson

Restaurant På havnen i Juelsminde skiftede i 2010 til Salling Bogføring, efter deres revisor anbefalede det. For restauratør Bente Lund handlede det om at skære på omkostningerne og at få en fast kontaktperson.

”Vi brugte et stort selskab før, hvor prisen var noget højere, og hvor vi ikke havde en fast kontaktperson. Det har vi hos Salling Bogføring, og det er rart, at hun altid ved, hvad vi taler om. Jeg laver selv kassekladde hver dag og afleverer det hos Salling Bogføring. Jeg kunne såmænd godt lave det hele selv, men jeg vil hellere bruge tiden på restauranten. Så behøver jeg heller ikke at holde mig ajour med alle reglerne".

www.pahavnen.dk

Vi følger kundens udvikling

Vi har siden 2007 ordnet Twinbygs papirer hos os. I februar 2012 vurderede Twinbyg, at der var opgaver nok til, at vi kunne udføre arbejdet hos dem. Torben Blicher er den ene af to ejere:

”Vi ønskede at få vores regnskaber ”hjem” til os selv, og derfor rykkede medarbejderen fra Salling Bogføring ud til os en fast dag om ugen. Vi købte et nyt økonomisystem, og Salling Bogføring sørgede for, at medarbejderen blev uddannet i det nye system. Det er super, at de er så omstillingsparate og gode til at tilpasse sig vores hverdag og udvikling”.

www.twinbyg.com

Salling Bogføring

Salling Bogføring

bubble