Årsregnskab

Driller årsregnskabet hvert år? Eller vil du gerne frigøre lidt tid i virksomheden ved at outsource nogle af de administrative opgaver? Så kan professionel hjælp til årsregnskabet være en god post at give videre, og her hjælper vi hos Salling Bogføring gerne til.

Få hjælp til årsregnskabet

Uanset din virksomheds størrelse, er det som udgangspunkt et krav, at alle virksomheder indsender et årsregnskab til Erhvervsstyrelsen efter endt regnskabsår. Hos Salling Bogføring hjælper vi hvert år mange virksomheder – store som små – med at gennemgå, afstemme og indberette deres årsregnskaber.

Vi hjælper naturligvis også gerne med den løbende dialog til din revisor samt de eventuelle tilretninger, der skal udføres, for at regnskabet til sidst stemmer. Ved at outsource indberetning af årsregnskabet sparer I tid internt i virksomheden, og samtidig sikrer I, at der kommer professionelle øjne på tallene.

Vi går altid til alle opgaver med en forståelse for din forretning og en sans for detaljen. Du kan således med ro i maven overlade opgaven til os og dermed også slippe for den årlige bekymring, som årsregnskabet kan føre med sig.

Kontakt os

Vi er skarpe til:

  • Gennemgang af balance
  • Udarbejdelse og indberetning af selvangivelse
  • Klargøring til revisor
  • Kontakt til revisor
  • Og meget mere.
bubble