Et stærkt team af bogholdere

Salling Bogføring er et team af stærke profiler, der supplerer hinanden godt. Vi har forskellige baggrunde og erfaringer, men vi har alle en uddannelse fra enten revisionsfirmaer eller jura og kontor. 

Vi lærer dig og din forretning at kende

Hos os kan du være sikker på at få hjælp fra en dygtig og erfaren medarbejder, der fra start bruger tid på at sætte sig ind i din forretning og dine systemer. Indsigt i og kendskab til den enkelte forretning er nemlig afgørende for, at vi kan levere kvalitet og et godt samarbejde, uanset opgavens kompleksitet, varighed eller omfang. Det betyder også, at vi følger med i din virksomheds udvikling og tilpasser vores ydelser løbende.

Moms, regnskab og bogføring behøver desuden ikke være kompliceret eller kedeligt. Derfor arbejder vi også altid ud fra visionen om at gøre det så enkelt og forståeligt som muligt for dig som kunde. Vores team af stærke profiler kan løfte alle opgaver – og opstår der mere komplicerede spørgsmål eller udfordringer undervejs, så er vi din garanti for, at de bliver besvaret og løst.

Kontakt os

Etik og arbejdsglæde

Vores ydelser tager altid udgangspunkt i den aktuelle lovgivning på området, og noget af det vigtigste for os er, at alt skal være lovligt og korrekt. Det er vigtigt for os at levere til tiden og overholde alle deadlines. Opstår der udfordringer undervejs, er vi altid åbne og ærlige, så vi i fællesskab kan få løst eventuelle problemer bedst og hurtigst.

Det skal være sjovt at være en del af Salling Bogføring – både som medarbejder og kunde. Vi vægter derfor den gode relation og arbejdsglæde højt, da vi tror på, at høj arbejdsglæde er med til at skabe de bedste resultater på bundlinjen.

Bliv en del af Salling Bogføring

Moms og musik

Salling Bogføring er sponsor for Horsens Ny Teater, da vi ønsker at støtte kulturen lokalt.

bubble