Bogføring

Mangler du hjælp til den daglige, ugentlige eller månedlige bogføring, kan vi hos Salling Bogføring træde til. Overlad bogholderiet til os, så sørger vi for, at tallene stemmer, så regnskabet spiller.

Fast bogføring til tiden

Bogføring bliver en større og større del af virksomheders drift i dag, og bogføringskravet er hos mange en administrativ post, der fylder meget i hverdagen. Det er ærgerligt, især hvis bogføringen tager værdifuld tid fra udvikling og drift af kerneforretningen.

Hos Salling Bogføring er vi eksperter i netop bogføring. Det betyder, at vi kan være din faste bogholder – enten hos dig eller på vores eget kontor i Horsens. Vi tilbyder en fleksibel bogføringsløsning, der er tilpasses dine behov og de løsninger, som I allerede har i virksomheden eller gerne vil investere i.

Uanset om du foretrækker, at vi kommer til dig, eller at vi har alle papirene på vores eget kontor, så får du altid en samarbejdspartner og bogholder, der har fokus på kvalitet og levering til tiden. Vi forstår vigtigheden i tidsfrister og deadlines og arbejder altid effektivt og med øje for detaljen.

Kontakt os

Vi er skarpe til:

  • Indtastning af bilag
  • Kasse- og bankafstemninger
  • Moms og lønsum - samt indberetning
  • Udarbejdelse af balance
  • Og meget mere.
bubble