Løn

Vil du gerne outsource din virksomheds lønadministration til professionelle, så kan vi hos Salling Bogføring være din hjælpende hånd. Afhængigt af dine behov, sidder vi gerne hos dig eller hos os selv. Så kan du med ro i maven vide, at der er styr på lønninger, skat osv.

Outsourcing af lønadministration

Lønninger og medarbejderrelaterede administrationsopgaver kan være en tung byrde for virksomheden – men ikke desto mindre er det afgørende for, at den fremtidige udvikling og drift kan fortsætte. Der skal være styr på lønningerne til medarbejderne, og her kommer vi gerne ind i billedet, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

Aftalen skræddersyes ud fra dine konkrete behov for lønadministration. Det kan være, du har brug for en fast samarbejdspartner, der står for al håndteringen af lønbogholderiet – eller måske du kun har brug for en konsulent, som kan træde til i kritiske perioder.

Løn skal nemlig indberettes, uanset om der er sygdom, kritiske perioder eller andet, som gør, at ressourcerne til lønindberetningen mindskes. Her kan det være en fordel at kunne ringe til os, så kan vi hjælpe enten fast, eller når behovet indtræffer. Vores eksperter på området sætter sig hurtigt ind i dit lønningssystem, og vi hjælper også gerne med at effektivisere og optimere processen fremadrettet.

Kontakt os

Vi er skarpe til:

  • Lønindberetning (funktionærer og timelønnede)
  • Refusion (barsel og sygdom)
  • A-skat, AM
  • Og meget mere.
bubble