Yderligere hjælp

Står du med en udfordring på hånden, eller ønsker du hjælp til anden administrativ håndtering i virksomheden? Hos Salling Bogføring spænder vores kompetencer og erfaring bredt, og vi er altid åbne for at hjælpe dig med en anden administrativ opgave.

Vi skræddersyer løsningen til dig

Hos Salling Bogføring udfører vi opgaver lige fra bogføring og regnskab til skat og moms. Vi er ikke kun eksperter i regnskaber og tal – men også andre administrative opgaver, som kræver et professionelt øje for detaljen samt gode strukturelle og kommunikative evner.

Mangler du eksempelvis hjælp til virksomhedens budgetter, opkrævninger, afskrivninger eller lignende, så træder vi gerne til som enten fast eller løs samarbejdspartner. Vi arbejder altid ud fra en fleksibel tilgang, hvor vi enten kan sidde hos jer eller på vores eget kontor, afhægnigt af behovet.

Vi kan ligeledes hjælpe med korrespondancen til eksempel myndigheder, hvor det er vigtigt, at man kender til procedurer, dokumentation m.m. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et konkret behov, som du har brug for hjælp til.

Kontakt os

Vi er skarpe til:

  • Korrespondance til myndigheder
  • Budgetopfølgning
  • Husleje- og kontingentopkrævning
  • Anlægskartotek og beregning af afskrivninger
  • Generelle administrative opgaver
bubble