Profil

Salling Bogføring blev grundlagt 1. januar 2005 af Tina Salling. I dag er vi ti personer. Det betyder, at der altid er nogen til at tage over eller hjælpe, hvis det bliver nødvendigt.
Vi holder til i Horsens og har hovedsageligt kunder i Horsens, Aarhus, Skanderborg og Juelsminde, men også andre steder i Østjylland.

Stærke profiler

Salling Bogføring udgør et team, hvor vi supplerer hinanden. Vi har forskellige baggrunde og er uddannet fra revisionsfirmaer samt indenfor jura og kontor. Vi udfører alle de samme opgaver, men opstår der komplicerede spørgsmål, er der altid en af os, der kender svaret. Det har stor værdi for både vores kunder og os selv, at vi har kompetencerne internt. Vi er glade for vores arbejde, for hinanden og for vores kunder, og tilsammen udgør vi det stærkeste hold af bogholdere i Østjylland! Mød os her.

Fleksibel hjælp

Vi tager hensyn til vores kunders ønsker og åbningstider og tilpasser vores arbejdstider hertil. Hvis du ønsker, at vi skal assistere dig ude i din virksomhed, finder vi de tidspunkter, der passer ind i din forretning.
Se et eksempel på fleksibelt samarbejde.

Etik og arbejdsmoral

Alt skal være lovligt og korrekt. Punktum! Vi sætter en stor ære i ikke at misse deadlines, da vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at vi leverer det aftalte til tiden. Vi er altid ærlige, da eventuelle problemer løses bedst og hurtigst, når vi kan tale frit med kunderne.

Lad os tage en snak

Overlad det administrative arbejde til en ekspert på området og få styr på økonomien i din virksomhed.
Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.

Salling Bogføring

Salling Bogføring

bubble